Râmnicu Vâlcea: Copii chinuiţi care trăiesc din reciclarea gunoaielor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În plin centrul oraşului, peturile din cărucior s-au răsturnat, autoturismele fiind obligate să oprească pentru a nu-i lovi pe copii

În plin centrul oraşului Râmnicu Vâlcea, la o trecerea de pietoni din faţa magazinului River Plaza Mall, azi un copil aştepta să se schimbe culoarea roşie a semaforului. Când acest lucru s-a întâmplat, micuţul şi-a adunat puterile şi a început să tragă de căruciorul doldora cu peturi sau fel de fel de obiecte  adunate din gunoaie. Sufocat, pestre grămada de „reciclabile", în cărucior era fratelui celui care trăgea vehiculul pe două roţi. În mijlocul străzii, o parte din peturi s-au împrăştiat, iar când încerca să le adune, culoarea semaforului s-a schimbat, iar micuţii s-au trezit printre maşini. Copilul care trăgea căruciorul a renunţat la o parte din gunoaiele împrăştiate şi a reuşit cu un ultim efort să treacă strada.

image

Trebuie să avem cu ce să cumpărăm o pâine, de aceea am căutat la gunoaie şi acum mergem să ducem acasă tot ce am găsit", spune băiatul care trăgea de cărucior şi care, supărat că tot pierdea din „prada" adunată cu multă sudoare, a luat sacul cu peturi în spate şi a pornit îndreptându-se spre cartierul Petrişor. Trăgând după el căruciorul în care sta printre gunoaie, fratele lui!

image
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite