Râmnicu Vâlcea: Concurentele de la Miss Universe România 2011 s-au speriat de limba română (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La caravana concursului prezentă la Râmnicu Vâlcea, din cele 101 tinere selectate şi-au anunţat prezenţa jumătate, dar au venit în jur de 20

Timp de două zile, sâmbătă şi duminică, Clubul Enigma din Râmnicu Vâlcea a fost fieful frumuseţii şi eleganţei. Din cele 212 fete care s-au înscris la concursul Miss Universe România 2011, au fost admise 101, regulamentul fiind unul foarte strict referitor la înălţimea concurentelor, vârsta dar şi gradul de inteligenţă al fiecăreia. Directorul de program, Valentina Ionescu, ne-a spus: „Iniţial şi-au anunţat participarea, la preselecţie, în jur de 50 de concurente, dar au venit cu puţin peste 20, unele dintre ele fiind descalificate pentru că nu respectau condiţiile impuse. Faptul că acest concurs nu este strict doar de frumuseţe ci scoate în relief şi inteligenţa fiecăreia, textul de gramatică şi teama de interviu le-a făcut pe multe dintre ele să se răzgândească. S-a dus zvonul că acestea sunt grele şi nu au mai avut curajul să participe". Sâmbătă seara, Cubul Enigma a devenit neîncăpător, în faţa asistenţei defilând două nume cunoscute: Elena Bianca, Miss România 2009, participanta în Bahamas la titlul şi Oana Paveluc, Miss România 2010, participanta de la din Las Vegas. „M-am bucurat enorm de mult să văd cât de mulţi fani pot avea cele două, că râmnicenii ştiu să aprecieze frumuseţea dar şi inteligenţa", a mai spus Valentina Ionescu. La preselecţie, concurentele au pozat, au dat probe de telegenie, catwalk şi interviu.


Iată ce ne-au declarat două dintre participantele la preselecţie:
Diana Bucoveanu (25 ani), din Sibiu, angajată a unei mari companii de asigurări: „Surorile mele vitrege, studente în Bucureşti m-au îndemnat să mă înscriu pe site la acest concurs. În 2010 nu am putut concura din cauza unor problem de sănătate, aşa că am revenit şi îmi doresc foarte mult să câştig acest titlu". (foto)

image


Alina Oprea (24 ani), din Râmnicu Vâlcea, studentă la Jurnalism, fost reporter la un post de televiziune regional: „M-am înscris şi în anul 2010 dar nu am avut curajul să particip, fiind destul de reticentă în a defila în costum de baie. Acum am depăşit această pudoare, iar prietenul meu a fost de acord să particip. Anul trecut nu am îndrăznit să-i spun că m-am înscris. Aspir să lucrez într-o televiziune naţională". (foto)

image
image
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite