Râmnicu Vâlcea: Cms şef Ilie Voica, fostul şef al Poliţiei Rutiere, adjunct la IPJ (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerul va scoate poliţiştii în stradă şi le cere mobilitate şi vigilenţă. Voica şi noul sef al Poliţiei Drăgăşani au fost colegi la Academie.

Începând de azi, cms şef Ilie Voica, fostul şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Vâlcea, a devenit adjunct al şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie, pe Ordine Publică. Postul care a fost ocupat până acum, interimar, de cms şef Ion Matei, a fost scos la concurs, acesta renunţând să mai candideze. La concursul de „adjunct al sefului IPJ" au mai participat cms. şef Vasile Florica, de la Poliţia TF Vâlcea şi cms. şef Eugen Neaţă, actualul adjunct pe „judiciar". „Eu vorbesc foarte puţin, dar îmi propun de acum încolo ca să vedeţi în stradă mai multă mobilitate din partea poliţiştilor, mai multă vigilenţă şi intenţinez să închei mai multe parteneriate cu societate civilă", a spus Voica. Chestorul Ion Stoica, şeful IPJ Vâlcea, spune că lucrează la o nouă concepţie privind Ordinea Publică în judeţ, că poliţiştii vor lucra în sistem integrat cu jandarmii şi poliţiştii comunitari. Cms şef Voica nu va pleca în concediu de odihnă urmând să fie în următoarele zile... pe baricade.

image

Cms. şef Ilie Voica (stg.), adjunctul sefului IPJ Valcea, chestorul Ion Stoica, şeful IPJ Vâlcea şi cms sef Constantin Gabar, şeful Poliţiei Drăgăşani (dr.)

La Poliţia Drăgăşani în urma susţinerii concursului la IGPR este şef cms şef Constantin Gabăr, fost comandant al Poliţiei Victoria-Braşov. Ca o coincidenţă, Voica şi Gabăr, au fost colegi de Academie.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite