Râmnicu Vâlcea: Click îl ajută pe Cristinel, băieţelul bolnav de cancer, să învingă destinul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Stoileanu, tatăl lui Cristinel, a primit ajutoare de la cititorii Click
Marin Stoileanu, tatăl lui Cristinel, a primit ajutoare de la cititorii Click

Diagnosticat cu o formă de cancer malig, micuţul se află în stare gravă internat la Spitalul Fundeni. Mama sa nu a mai plecat de lângă „puiului" ei din luna august 2008. Cititorii Click i-au oferit primele ajutoare.

De la sediul Adevărului de Seară din Râmnicu Vâlcea, tatăl lui Cristinel Stoileanu, din Olanu, a ridicat primii saci cu ajutoare primiţi din partea cititorilor Click. Zeci de oameni i-au adus, din inimă, mici atenţii care să-i îndulcească suferinţa prin care trece micuţul. Până la vârsta de cinci ani, Cristinel a fost un copil ca toţi ceilalţi. „I-a apărut o umflătură la abdomen şi de atunci viaţa băieţelului meu este un lung şir de suferinţe. A fost operat la Spitalul „Marie Curie" unde medicii i-au extras o tumoră de 14 centimetri. S-a dovedit că era un cancer malign, micuţul fiind supus la tratament cu citostatice, făcând numeroase radiografii. Acum starea lui s-a înrăutăţit, cancerul recidivând şi Cristinel are metastaze la nivel pulmonar, la ficat, rinichi şi gât", povesteşte Marin Stoileanu.

Scrâşneşte din dinţi să învingă durerea sufletească

Din luna august şi până astăzi, Daniela, mama băieţelului nu s-a mai dezlipit de lângă micuţul ei, de pe paturile spitalelor. „Azi am sunat-o şi am aflat că de la atâta scrâşnet din dinţi, de la suferinţă pe care a preluat-o văzându-şi copilul grav bolnav, mama lui Cristinel are grave probleme de sănătate, mandibula durând-o cumplit. «Când îl văd cât este de agitat, cum se chinuie şi câtă suferinţă trebuie să îndure, mi se rupe inima. A fost un copil vesel şi zglobiu!»", ne-a spus Maria Dincă, mătuşa băieţelului. Cristinel mai are un frăţior, Robert (10 ani), care în fiecare zi întreabă: „Tati, când vine Cristinel acasă şi să ne jucăm împreună ca altădată?".

Părinţii sunt foarte săraci

Timp de o lună, Campania „Din inimă pentru copii" va asigura hrana lui Cristinel, iar cine vrea să-l ajute poate să sune la nr. 021.407.76.80. Mama băieţelului nu lucrează, tatăl care a fost paznic la Primăria Stoileşti a fost disponibilizat, singura sursă de venit fiind indemnizaţia de 500 de lei şi alocaţia .

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite