Râmnicu Vâlcea: Cel mai gras vâlcean, de peste 240 kg a murit la 39 de ani (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Stoichescu (39 ani), din Olanu considerat unul dintre cei mai graşi oameni din judeţ a murit luni, azi el fiind autopsiat, iar mâine urmând să fie înmormântat în localitatea de domiciliu.

Sora decedatului, Floarea Badea (51 ani), din Drăgoeşti, ne-a declarat: „Fratele meu a lucrat în construcţii, dar de câţiva ani s-a îngrăşat foarte mult, că abia mai ieşea din casă, ţinându-se de ziduri. De două săptămâni nu s-a mai putut ridica din pat şi a murit. Nu a respectat niciun regim alimentar, Mânca enorm de mult, iar eu îi duceam mâncare de acasă şi înfuleca tot ce prindea şi fuma şi două pachete de ţigări la zi", spune femeia.

image

Lui Marian Stoichescu îi murise mama în urmă cu doi ani, iar tatăl lui este orb, aşa că hrana îi era adusă de către sora lui. „Cauza decesului a fost infarctul de miocard", a spus azi, medicul legist Florian Ghiţă. Bărbatul a fost aşa de gras încât după autopsiere nu a mai putut fi îmbrăcat, hainele fiindu-i puse în coşciugul special confecţionat.

image

Pentru ridicarea trupului neînsufleţit a fost nevoie să dea o mână de ajutor, pe lângă angajaţii Serviciului de Medicină Legală şi alţi bărbaţi chemaţi, fie de la centrala termică a spitalului, fie din altă parte. „Cred că este cel mai gras om pe care l-am avut vreodată la autopsie. Are în jur de 240 kg", a spus unul dintre autopsieri.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite