Râmnicu Vâlcea: Cel mai gras om din judeţ a fost scos din spital de 20 de pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul ar dori să fie ajutat să se interneze într-un spital de specialitate pentru a scăpa de kilogramele în plus

În curtea Spitalului Judeţean de Urgenţe Vâlcea a fost în această diminineaţă agitaţie mare. Cel mai gras om din judeţ trebuia să fie transportat acasă. Cristian Căpăţânescu (54 ani), din Frânceşti, cântăreşte 350 de kg. şi a fost internat în urmă cu trei zile pentru că nu se mai putea urina. Fiul său, Marian Căpăţânescu, ne-a spus: „Din cauza obezităţii tata nu se mai poate ţine pe picioare, motiv pentru care nu s-a mai ridicat din pat de un an de zile. Până nu demult, a fost un om ca toţi ceilalţi. A lucrat ca administrator în învăţământ, apoi la Oltchim. Nu mănâncă deloc mult şi toate încercările noastre de a-l interna la un spital din Bucureşti, au fost refuzate, pe motiv că este prea gras. Am dori să ne ajute cineva să-l putem interna, eventual la Spitalul de Urgenţă «Sf. Ioan», din Bucureşti. Ştiu că a mai fost un caz, extrem de mediatizat de presă, când un om la fel de obez a fost ajutat să-şi revină".


Dat jos din Ambulanţă de pompieri


Şeful UPU, dr. Florin Nicolae a declarat: „Starea pacientului s-a îmbunătăţit, a fost stabilizat, iar acum va fi transportat acasă unde urmează să se recupereze. Trebuie să meargă într-o clinică de specialitate că are probleme mari cu obezitatea şi trebuie să ţină o dietă specială şi să ia legătura cu un medic endocrinolog".

image
image

Cristian Căpăţânescu a fost urcat cu greu într-o Ambulanţă pregătită special pentru ca pacientul să încapă, iar camionul cu pompieri de la ISU Vâlcea s-a deplasat în comuna Frânceşti pentru a da o mână de ajutor să-l descarce pe omul care duce cu greu povara sutelor de kilograme.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite