Râmnicu Vâlcea: Carmelo, hoţul ghinionist care a plecat cu frâna de mână trasă a Fordului furat şi a lovit blocul şi un alt autoturism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cheile Fordului le-a găsit într-o Dacie. În urmă cu două săptămâni a fost prins de două ori la furat, în aceeaşi noapte.

Carmelo Mandin, de 20 de ani, din Drăgăşani este un hoţ ghinionist. După ce în urmă cu două săptămâni a fost prins de două ori la furat în aceeaşi noapte, azi noapte, bărbatul a fost din nou la furat, dar a avut ghinion. Şeful poliţiei Drăgăşani, cms. şef. Constantin Gabăr, ne-a spus: „Drăgăşenean de origine, Carmelo nu are locuinţă şi dormea prin scările blocurilor, pe la subsoluri". În seara de 13 aprilie, Carmelo a băut cu prietenii bere pe îndestulate, iar la despărţire de aceştia a plecat să doarmă în scara unui bloc. A observat o bicicletă şi a mers  la plimbare pe străzile urbei.

image

Carmelo, în timp ce patrundea in Dacie cu cheia pe care o avea asupra lui.


Dacia cu cheie de Ford


Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, scms. Emilian Muşulete, ne-a spus: „La ora 4.00, într-o parcare de pe Strada Aleea Trandafirilor a observat o Dacie în interiorul căreia se aflau mai multe plase şi a pătruns cu ajutorul unei chei pe care o avea asupra lui. Cum n-a găsit nimic care să-l tenteze, a observat în Dacie, o altă cheie, care aparţinea unei maşini mai performante, pe care a luat-o. Butonând la telecomanda cheii, a văzut că în aceeaşi parcare, la vreo 20 m. distanţă, că un Ford Focus «îi făcea cu ochiul», motiv pentru care a pătruns în respectiva maşină". Având cunoştiinţe minime de conducător auto, Carmelo a reuşit să pornească Fordul, dar nu a ştiut să tragă frâna de mână. A reuşit să plece de pe loc dar numai în marşalier. „Carmelo a lovit un alt Ford, nou-nouţ, din parcare şi zidul blocului de locuinţe. Când intenţiona să parcheze Fordul în locul iniţial, a fost observat de un echipaj al Poliţiei Drăgăşani", a spus cms. şef Gabăr. Azi va fi prezentat Judecatoriei Drăgăşani cu propunere de arestare.


Prins de două ori la furat într-o noapte


În noaptea de 31 martie/1 martie Carmelo a fost prins de către poliţişti, la ora 0,15, în timp ce forţa portiera unei Dacii din parcarea blocului T 5 de pe strada Tudor Vladimirescu. I-a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de furt. După ce a fost lăsat să plece de la sediul Poliţiei, în aceeaşi noapte a fost „săltat” tot de oamenii legii după ce a furat dintr-un apartament un ceas de mână şi 55 de lei, în timp ce proprietarul dormea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite