Râmnicu Vâlcea: Titularizare 2010: Candidaţi de nota unu şi doi la religie - Vezi aici rezultatele complete

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mică notă la titularizare a fost 1,42 la religie, iar cea mai mare este 9,80, la istorie. Marea majoritate a candidaţilor s-au plâns că subiectele au fost destul de dificile, din această cauză mulţi alegând să iasă din concurs după prima oră.

Candidaţii nemulţumiţi de rezulatele obţinute la examenul de titularizare pot depune astăzi contestaţii la Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Vâlcea. „Rezultatele au fost afişate aseară, după ora 20.00 pentru că au apărut nişte probleme tehnice la citirea codurilor de bare de pe lucrări", a declarat astăzi, Ana Maria Floroiu, purtătorul de cuvânt al ISJ Vâlcea. Examenul de titularizare a fost susţinut de 798 de candidaţi, peste 200 alegând să iasă din sălile de concurs după prima oră. „În Vâlcea am avut numai 47 de posturi titularizabile, cele mai vitregite materii fiind limba şi literatura română, dar şi catedrele de institutori şi educatori. Surpriza a venit din partea unui candidat care a luat cea mai mare notă din concurs, 9,80 la istorie, deşi nu am avut post titularizabil la această materie", a precizat profesorul Ana Maria Floroiu.

AICI REZULTATELE COMPLETE LA EXAMENUL DE TITULARIZARE DIN VÂLCEA


Subiecte grele la religie


Cele mai mici note au fost la religie, unde candidaţii s-au plâns că subiectele au fost extrem de dificile. „A fost un examen foarte greu. Subiectele din teorie şi metodică au fost extrem de dificile. De aceea, mulţi dintre candidaţi au ales să iasă din examen, preferând să dea foile goale. În concurs nu au mai rămas decât 10 persoane pentru religie", a declarat Răsvan D., unul dintre candidaţii la religie, care a ales să renunţe la examen. Cea mai mică notă, 1,42 a fost obţinută de de un pretendent la postul de profesor de religie. Cele două posturi la catedra de învăţători, pentru care s-au bătut peste 100 de candidaţi, au fost ocupate cu note de peste 9.


Note mici şi la matematică


Nici candidaţii la un post de profesor de matematică sau de informatică nu au reuşit să facă o figură prea frumoasă la examenul de titularizare din acest an. Nu au fost decât trei persoane care au reuşit să obţină note peste şapte, iar cele două posturi titularizabile la aceste catedre au rămas astfel neocupate.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite