Râmnicu Vâlcea: Campanie de prevenire a accidentelor în care sunt implicaţi conducători de motociclete şi mopede

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Serviciul Rutier Vâlcea organizează, astăzi, în staţiunea Băile Olăneşti împreună cu Shadows Racing Team şi cu Asociaţia Nemulţumiţilor şi Păgubiţilor Societăţilor de Asigurări şi Reasigurări o campanie de prevenire a accidentelor rutiere în care sunt implicaţi motociclişti şi mopedişti.

   Un convoi de motociclişti însoţit şi de câteva autoturisme străbat oraşul Băile Olăneşti şi distribuie recomandări adresate atât conducătorilor de vehicule pe două roţi dar şi pe patru roţi. Pe 21 august convoiul de motociclişti va fi la biserica de lângă Hotel Alutus din Râmnicu Vâlcea unde se va ţine o slujbă de pomenire a celor decedaţi în accidente rutiere. „În Parcul Mircea cel Bătrân se vor depune apoi flori şi lumânări în amintirea celor morţi şi vor fi distribuite materiale informative - preventive", a declarat subcomisarul Emilian Muşulete, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Vâlcea.

 Doi morţi şi zeci de răniţi

 În judeţul Vâlcea în primele şapte luni s-au înregistrat 51 de accidente rutiere în care au fost implicaţi conducători de motociclete şi mopede. Aceste accidente s-au soldat cu doi morţi, 25 răniţi grav şi 32 de răniţi uşor. Jumătate din aceste accidente au avut loc în zilele de sâmbătă şi duminică, predominând intervalul orar 14.00 - 22.00.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite