Râmnicu Vâlcea: Caii din lacul cu nuferi au terorizat copiii de pe aleile parcului (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În goana lor cabalinele au distrus bicicleta unui băieţel. Animalele aparţineu unor localnici de pe strada Morilor.

Caii care au sărit în lacul cu nuferi apartineau unor locuitori de pe strada Morilor. Cezar, armăsarul Brânduşei Grigore era legat când iapa lui Gheorghe Iorgu (71 ani) i-a „aprins copitele". Cei doi amorezi au luat-o la sănătoasa într-o cursă nebunească, copiii aflaţi la plimbare pe aleile parcului, trecând prin momente de groază. „Caii au intrat în parc şi au dat ocol de câteva ori, într-o goană nebună, pe alei. Eu abia am apucat să o salvez pe Teodora, nepoţica mea de patru ani. Unui alt băieţel, Răzvan, i-a făcut tricicleta ferfeniţă. Am fugit care încotro am nimerit!", a spus Aurelia Iacob, bunica Teodorei.

image
image

Cezar si Cezarina, la apă, si cei doi stapâni                                                     Micuţa teodora a fost salvata in ultimul moment de furia cailor 

Hârjoană pe lac

Timp de aproape trei ore cât cei doi cai „amorezi" au stat pe lac, până la sosirea unei macarale a Primăriei Râmnicului, s-au ospătat cu nuferii şi s-au hârjonit continuu. Un scafandru de la Inspectoratul Pentru Situaţii de Urgenţă, ajutat de alţi câţiva pompieri, a legat, pe rând, fiecare cal cu furtunuri de intervenţie, iar macaraua i-a ridicat la mal pe cei doi cai... amorezi.

image
image

Scafandrul-pompier leaga furtunurile pe sub burta calului                              Brînduşa, proprietara armăsarului Cezar

„Au distrus peştii din lac şi nuferii", se auzeau vocile tinerilor aflaţi în mulţime, care asistau la recuperarea lui Cezar şi Cezarinei.

image
image

Armasarul Cezar a revenit cu „copitele” pe pământ

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite