Râmnicu Vâlcea: Buticarii au fost amendaţi în trafic de poliţişti şi ofiţeri ai Gărzii Financiare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La Milcoiu au fost oprite 15.000 de autovehicule care au circulat dinspre Piteşti către Râmnicu Vâlcea şi au fost amendaţi 12 persoane fizice autorizate din Hunedoara, Gorj, Arad şi Sibiu.

Ieri, începând cu ora 15.00 şi până la ora 19.00, când a început să plouă torenţial, 15.000 de autovehicule care circulau dinspre Piteşti către Râmnicu Vâlcea au fost trase pe dreapta de către poliţişti şi ofiţeri ai Gărzii Financiare. De asemenea, lucrători ai Autorităţii Rutiere şi Registrului Auto au participat la acţiunea care a avut ca scop verificarea autovehiculelor din trafic în legătură cu legalitatea transporturilor.

image

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere, sinsp. Cristina Hănulescu, ne-a spus: „Comisarii Gărzii Financiare au întocmit 12 procese verbale de constatare şi sancţionare, fiind aplicate amenzi de 20.000 lei şi confiscate mărfuri de 13.000 lei, constând în articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, industriale şi de uz casnic. Aceste produse au fost achiziţionate din complexe comerciale din Bucureşti, fără documente de provenienţă, cu scopul de a le revinde de către persoane fizice autorizate". La regimul circulaţie s-au dat 44 de contravenţii şi s-au retras şapte certificate de înmatriculare.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite