Râmnicu Vâlcea: Buchete comestibile la târgul de nunţi (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Stricescu şi buchetele comestibile
Alina Stricescu şi buchetele comestibile

Aranjamentele din flori cu acvariu şi scoici sunt la modă anul acesta la nunţi, iar preferate sunt torturile cu marţipan.

   În premieră, la târgul de nunţi din Râmnicu Vâlcea sunt prezentate, astăzi, aranjamente din fructe sub formă de buchete de flori. „Sunt buchete delicioase din ananas, chivi, portocale, căpşuni şi struguri. E 10 euro un aranjament. El înlocuieşte şi florile şi fructele şi e mult mai ieftin", a spus Alina Stricescu. O noutate sunt şi aranjamentele cu acvariu cu peşti care au deasupra flori. Un astfel de arnjament cu trandafiri e 100 de lei.

image

„Anul acesta se cere cât mai puţin, dar să fie elegant. Avem arajamente din scoici adunate de pe râul Olăneşti. Ele dau bine şi sunt o noutate. Un astfel de arnjament e între 20 şi 50 lei, în funcţie de floare", a precizat Melania Ologu.

Oana Balintescu recomandă toturile cu marţipan şi prăjiturile naturale

Prăjiturile recomandate la nuntă sunt cele de casă şi torturile cu marţipan. „Moda e a marţipanului. Noi facem şi torturile şi prăjiturile manual şi cât mai natural", a declarat Oana Bălintescu. Tinerii care aleg să facă nunta la restaurant, în 2010, prinesc bonus o cameră nupţială de patru stele, în noaptea nunţii.

Patronii localurilor oferă bonus cazare gratuită mirilor

Patronii localurilor atrag miri în patul nupţial oferit gratuit, ca bonus, în noaptea nuntii

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite