Ioan Gavrilescu: "N-am crezut că va fi un interes aşa mare pentru bilete"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tichetele de acces la meciul în care se decide câştigătoarea Ligii Campionilor la handbal s-au epuizat înainte de a fi scoase la vânzare! Nu mai este niciun bilet la meciul-retur dintre Oltchim şi Viborg, programat la 15 mai, în Polivalenta bucureşteană.

Potrivit comunicatului de presă emis de clubul vâlcean, tichetele urmau a fi comercializate în felul următor: posesorii de abonamente urmau să le ridice în 3 şi 4 mai, ceea ce s-a şi întâmplat, iar spectatorii să le cumpere de la sala Traian în 5 şi 6 mai, respectiv de la Polivalenta din Bucureşti, în 7 şi 8 mai. „Nu mai vindem bilete că nu mai avem. S-au dat în primul rând la jucătoare aproape 1000 de bucăţi, la COSR, la Ministrul Tineretului şi Sportului, la Viborg, la galerie, vreo 300 s-au dat la diverşi clienţi de-ai noştrii, 1000 şi ceva s-au dat la sponsori. Nu mai avem nici un bilet. Nu se vor mai deschide casele, ne pare foarte rău. N-am crezut că va fi un interes aşa mare, dar asta este situaţia" a spus preşedintele clubului vâlcean Ioan Gavrilescu, care se află la Bucureşti pentru a rezolva ultimele probleme organizatorice înaintea meciului de pe 15 mai.

Cum în Rm. Vâlcea vor rămâne mulţi suporteri fără bilet, Primăria va monta un ecran uriaş în mijlocul oraşului la care fanii vor putea urmări meciul.

Tot acolo, în a doua zi după finală, vor fi sărbătorite jucătoarele indiferent de rezultat. Biletele au costat 100, 150 şi 200 de lei.

«În ţara asta, totul e posibil»

Alexandru Roşca, pensionar:

„În opinia mea, suporterilor care au fost alături de echipă la toate meciurile trebuia să li se ofere drumul gratuit şi cel puţin câte un bilet la finală. Nu este corect, dar în ţara asta orice e posibil".

Gigi Codoi, pensionar:

„Sunt unul dintre cei 800 de oameni care cumpăra bilete la aproape toate meciurile Oltchimului şi nu credeam că voi rata finala. Se pare că politicienii au acces peste tot şi consideră că lor li se cuvine mai mult să fie prezenţi la această partidă".

Natalia Talpă, vânzătoare:

„Îmi pare rău pentru suporteri. Mulţi au încurajat echipa la meciurile importante şi cred că meritau un loc la meci. Şi eu aveam un prieten cu care mă duceam la partide din alte domenii sportive şi eram nevoită să apelez la relaţii ca să intru"

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite