Ramnicu Valcea: Au cucerit Europa în paşi de dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă s-au întors din Slovenia, de la Maribor, două echipe de dansatori sportivi vâlceni, componenţi ai clubului „Ru Appolo“, care au fost medaliaţi pentru talentul lor.

 Alături de cei mai buni dansatori sportivi din Italia, Germania, Ungaria, Austria, Croaţia şi Slovenia, perechea Ştefania Cosma şi Cosmin Ciucioi, la categoria de vârstă 12-13 ani, a obţinut locul I la categoriile Junior 1 basic Standard şi acelaşi loc I la juniori II, ei obţinând bronzul şi la categoria latino. Cea de-a doua echipă de dansatori vâlceni, Laura Stăncescu şi Armand Apostolescu, la categoria Juniori, vârsta 10-11 ani, a luat locul II la Basic only latino şi tot locul II la standard.
„Ne-am întrecut cu cei mai buni dansatori din Europa, iar pentru mine acesta a fost la primul concurs în afara graniţelor ţării“, a spus Laura Stăncescu. Armand şi Laura dansează împreună doar de două luni, iar rezultatele lor sunt de bun augur. „La Maribor, organizarea a fost ireproşabilă, arbitrajul electronic a fost fără cusur, iar tot ce putem spune este că şcoala vâlceană de dans sportiv este bine apreciată şi peste graniţă“, a spus Armand, proaspătul medaliat.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite