Râmnicu Vâlcea: Antrenament însângerat pentru Oltchim!(FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interul dreapta al Oltchimului, Patricia Vizitiu, a avut ghinion la antrenamentul de joi seara. Apărătoarea Valeria Beşe a avut o intrare mai violentă la coechipiera sa, spărgându-i arcada dreaptă.

Faţa handbalistei s-a umplut instantaneu de sânge şi a avut nevoie de intervenţia urgentă a echipei medicale. Aceştia au scos-o pentru câteva minute din joc pentru a-i opri sângerarea şi a-i aplica un plasture.

Vizitiu are totuşi şanse mari să joace sâmbătă la meciul retur cu Viborg, ea fiind la a doua accidentare la ochi în acest sezon.

Vezi aici galerie foto cu Patricia Vizitiu după accidentare

Pregătire fără menajamente

Deşi a încercat să menţină o atmosferă destinsă în sânul lotului, antrenorul Radu Voina le-a ordonat elevelor sale concentrare maximă la antrenamentul de aseară.

Au fost exersate mai multe scheme defensive, tehnicianul Oltchimului recomandându-le jucătoarelor o apărare avansată şi foarte agresivă, care să incomodeze puternici interi ai lui Viborg.

Foarte bune prietene în afara terenului, Neagu şi Vizitiu s-au duelat ca două veritabile adversare, întreaga şedinţă de pregătire având loc la intensitate maximă.

Încurajate de rude şi de prieteni

O parte dintre jucătoare au fost încurajate din tribune de membri ai familiei sau de amici. Căpitanul Steluţa Luca a primit chiar un buchet cu flori din partea unei nepoţel. La finalul antrenamentului, fetele au urmărit pe un laptop un montaj video în care mai mult vedete din show-bizz, precum Cristian Ţopescu, Mihai Leu sau Cătălin Botezatu, le urau baftă la returul finalei Ligii Campionilor. „Care o fi blonda lui Bote dintre noi pentru că suntem cam multe blonde?!", s-au amuzat „galacticele".

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite