Ada Nechita: “Le mâncăm la Vâlcea!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frumoasa extremă a Oltchimului consideră că aportul publicului propriu poate conta decisiv în obţinerea calificării în finala Ligii Campionilor.

Adevărul: Ai reuşit un meci foarte bun la Györ. Cum ai sărbătorit acest rezultat?
Adriana Nechita: Toată echipa s-a dăruit pe teren, nu doar câteva jucătoare. Am avut mai multe şanse să înscriu mai mult tocmai pentru că unguroaicele au jucat foarte agresiv pe centru şi noi, extremele, am avut mai multe culoare libere. Ne dorim extrem de mult să câştigăm trofeul, aşă că nu avem momentan timp de petreceri..

.Cum crezi că va fi manşa retur de la Vâlcea?
La fel ca prima manşă, adică dificilă, echilibrată şi tensionată. A fost o atmosferă incendiară la Györ, dar să vezi ce le aşteaptă pe ele la retur (râde)...Le mâncăm la Vâlcea! Cu publicul în spate, putem obţine calificarea.

Ai schimbat ceva în programul tău normal acum că aţi aşa de sus?
Nu, singura chestie este că îmi este greu să adorm înainte de astfel de partide. Sunt totuşi nişte emoţii constructive pentru că intru foarte concentrată pe teren. Glumind puţin, nu ştiu dacă mai aţipesc până la finală (râde).

Cu cine credeţi că veţi juca finala Ligii Campionilor?
Viborg mi se pare cel mai periculos adversar, dar stai să ajungem noi întâi acolo şi după accea ne facem şi astfel de calcule. Rezultatele bune de până acum au fost obţinute tocmai pentru că am luat totul pas cu pas.


Pidpalova, videochat cu familia

Oprită în ultimul moment în lotul pentru meciul tur din Liga Campionilor, ucraineanca nu a reuşit o prestaţie prea bună în Ungaria. Frumoasa jucătoare a Oltchimului şi-a înecat amarul discutând după partidă pe videochat, în holul hotelului, cu familia sa. Majoritatea fetelor au ales să se culce foarte devreme, deşi Radu Voina le-a dat program liber.

Program infernal pentru "galactice"

Oltchim a plecat ieri dimineaţă spre Bucureşti la ora 05.30 dimineaţa cu autocarul spre Viena. De acolo, delegaţia a luat avionul spre Bucureşti şi apoi un alt autocar spre Râmnicu Vâlcea. În ciuda acestui drum istovitor, elevele lui Radu Voina joacă azi, de la ora 18.00, derby-ul campionatului cu Jolidon Cluj. În următoarele 11 zile, Oltchim are programate astfel patru partide, aici incluzând şi returul cu ETO Györ.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite