Râmnicu Vâlcea: Accident grav pe Valea Oltului din cauza depăşirii neregulamentare a unui tir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe Valea Oltului, la Câineni, a avut loc aseară un accident rutier. Conducătorul unui Hyundai, Cristian N. (53 ani), din Şuici-Argeş a intrat în depăşirea unui tir pe o porţiune de drum cu indicator „depăşirea interzisă". S-a ciocnit cu o autoutilitară Citroen, condusă de Mihai L. (31 ani), din Baia-Sprie, Maramureş care venea din sens invers. Cristian N. a fost transportat în stare gravă la Spitalul Floreasca prezentând politraumatisme grave.

image


Carambol pe strada Oituz


Ieri după amiază la ora 14,30, pe strada Oituz din Râmnicu Vâlcea, Ciprian N. (19 ani), din Racoviţa, conducând o Dacie 1305 nu a acordat prioritate unui Opel condus regulamentar de Camelia C., din Mihăeşti. Din coliziunea celor două maşini, Opelul a fost proiectat în două autoturisme staţionate, iar Dacia într-un gard. O pasageră de pe pe bacheta spate a Daciei a fost grav rănită.


Băut la volunul unui Espero


Tot ieri după amiază, la Budeşti, Daniel B. (40 ani), din localitate, fiind la volanul unui Espero a avariat o Toyota staţionată în afara părţii carosabile. La proba cu alcooltestul a reieşit că şoferul de pe Espero avea o alcoolemie de 1,30 mg. /litru alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite