Râmnicu Vâlcea: A intrat cu Audi într-o bicicletă, Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalele ştiri care apar în ediţia tipărită a ziarului "Adevărului de Seară" de astăzi

A intrat cu Audi într-o bicicletă

Aseară, la ora 17,15 în comuna Galicea, şoferul unui autoturism marca Audi, Alexandru Dima (42 ani), din localitate a lovit o bicicletă nesemnalizată care mergea în aceeaşi direcţie de mers. Femeia de pe bicicletă, Ioana Niculaescu (61 ani) a fost rănită grav, suferind fractură de antebraţ şi peroneu, motiv pentru care a fost internată în spital. Conducătorul auto nu era băut la volan.

Peste 230 de firme verificate de Fisc

Inspectorii fiscali ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice din Vâlcea au finalizat astăzi acţiunea de verificare a 236 de agenţi economici din judeţ. Rezultatele acestor inspecţii s-au concretizat în stabilirea unor venituri suplimentare pentru bugetul statului de 6,7 milioane de lei. Firmele verificate de către inspectori au fost cu precădere cele din construcţii din transporturi.

Tirul a rupt cornul boului

În localitatea Prundeni a avut loc aseară un accident rutier produs de conducătorul unui Tir care nu a fost încă identificat. Bărbatul a intrat în depăşirea unei căruţe cu boi, moment în care a lovit cornul animalului, rupându-l. Boii s-au speriat, iar bărbatul care se afla în căruţă a căzut spărgându-şi capul. Cine poate da relaţii in legatură cu şoferul tirul este rugat să sune la 0250.703.213.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite