Râmnicu Vâlcea: A ameninţat că omoară ospătarii aruncând cartuşe de război în şemineu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre membrii clanului fraţilor Cristea, din Brezoi, s-a supărat pe angajaţii localului pentru că nu i-au mai dat băut.

Aseară, la un bar din oraşul Brezoi a fost tevatură mare. Florian Cristea (34 ani), unul dintre fraţii Cristea, brezoieni de origine, care de ani de zile au terorizat micuţul oraş de la poalele munţilor Lotrului, a băut zdravăn la un local. Către seară, bărbatul a mers acasă, dar a revenit în scurt timp cerând să fie din nou servit cu băutură. „Personalul localului a refuzat, motiv pentru care bărbatul a scos din buzunar cinci cartuşe de război şi a ameninţat că le aruncă în foc dacă nu primeşte alcool", ne-a spus insp. Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.


Bătăuşii de poliţişti condamnaţi la închisoare


Alţi doi fraţi Cristea, Alexandru Tiberiu (31 ani) şi Cosmin (25 ani) au bătut la 10 iunie 2007, la ora 5.00 dimineaţa, doi poliţişti de la postul de poliţie din localitate, care veniseră să aplaneze un conflict la o discotecă din oraş. „Se fac aproape trei ani de zile de când poliţiştii noştri s-au judecat cu aceia care i-au agresat. Au cheltuit foarte mulţi bani din buzunarul propriu, prin instanţele de judecată, iar colegii noştri au avut câştig de cauză la Judecătoria Brezoi, la Tribunalul Vâlcea, iar acum se va judeca procesul la Curtea de Apel Piteşti", ne-a spus cms şef. Constantin Volintiru, şeful Poliţiei Brezoi. Bătăuşii de poliţişti, au primit de la instanţele vâlcene un an, respectiv doi ani de condamanare pentru ultraj. Dacă Curtea de Apel Piteşti va da aceeaşi sentinţă, cei doi vor fi băgaţi la răcoare, urmând să fie săltaţi de poliţişti.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite