Râmnicu Vâlcea: 500 de tineri se „bat” pentru numai 44 de locuinţe ANL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 La Primăria Râmnicului au depus dosare pentru ANL peste o mie de de persoane, însă se vor acorda numai 44 unităţi locative.

  Azi, tinerii care nu au reuşit să meargă la Primărie pentru a-şi reactualiza datele din dosarele depuse pentru locuinţele ANL au ratat ocazia să mai fie înscrişi în cursa pentru a primi o casă. „Avem 1100 de dosare depuse pentru locuinţele ANL însă numai jumătate din aceşia au ajus la timp pentru a-şi reactualizata toate datele de la dosar", a declarat Daniel Ionescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Râmnicului. Reprezentanţii primăriei afirmă că persoanele care nu au ţinut cont de această solicitare, nu vor intra în cursa finală de obţinere a unei locuinţe ANL. „Am luat toate măsurile şi am încercat să îi anunţăm pe diferite căi de importanţa actualizării acestor fişe depuse la dosar. În ciuda contactării directe, fie prin poştă, fie telefonic, sau a anunţurilor publicate în mass-media, numai jumătate dintre ei şi-au reactualizat datele", completează Daniel Ionescu.


 Locuinţele vor fi date tinerilor în primăvară


  Astfel, aproximativ 500 de persoane au rămas în cursa pentru obţinerea uneia din cele 44 de locuinţe ANL ce vor fi date în folosinţă în primăvara anului viitor. „Important e faptul că dosarele neactualizate nu vor intra în evaluarea comisiei mixte funcţionari - consilieri locali ce îşi va începe lucrările din luna ianuarie 2011, astfel încât titularii acestora nu au nicio şansă de repartizare a unei unităţi locative din cele 44 în curs de construire în zona Ostroveni", adaugă Daniel Ionescu. Lucian Ganea este unul dintre tinerii care şi-a depus dosar pentru o locuinţă ANL. În urmă cu câteva zile, şi-a actualizat toate datele, pentru a fi sigur că va intra în cursa finală pentru o locuinţă. „Am 21 de ani, un serviciu stabil şi sunt nevoit să stau cu chirie. Sper să reuşesc să obţin o garsonieră, deşi ştiu că sunt numai 44 de locuinţe şi câteva sute de tineri înscrişi", spune Lucian Ganea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite