Râmnicu Vâlcea: “Galacticele” vor să "demoleze" şi pe Viborg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce au făcut spectacol cu Dinamo Volgograd, pe care au învins-o cu scorul de 30-24, handbalistele de la Oltchim se gândesc deja la meciul cu Viborg, partidă ce va avea loc tot la Râmnicu Vâlcea.

Cu o apărare excelentă, în care au excelat Valeria Beşe şi Steluţa Luca, Oltchim şi-a putut vedea apoi liniştită de combinaţiile spectaculoase pe faza ofensivă şi a dominat partida de la un capăt la altul. Alături de portarul Paula Ungureanu, care a reuşit nu mai puţin de 13 intervenţii, apărând şi două lovituri de la 7 metri, Stanca, Neagu şi Vizitiu au fost din nou la înălţime, înscriind fiecare câte cinci goluri. „Nu contează cum am jucat eu, contează evoluţia întregii echipe. Am evoluat la fel de bine ca la Viena, importante sunt cele două puncte. Mai avem o săptămână până la meciul cu Viborg, avem timp să ne pregătim şi sperăm la o nouă victorie", a declarat Patricia Vizitiu.
După victoria de aseară, Oltchim a urcat pe primul loc în grupă şi visează cu ochii deschişi la semifinalele competiţiei. Campioana României este la egalitate de puncte cu echipa Cristinei Vărzaru, Viborg, cu care se va întâlni duminica viitoare, tot la Râmnicu Vâlcea. „Nu este important cine termină pe primul loc în grupă, s-au făcut calcule şi în preliminarii şi aţi văzut rezultatele", a completat Radu Voina.
„Galacticele" vor disputa mâine următorul meci din Liga Naţională, pe teren propriu, cu Tomis Constanţa, de la ora 17.00.

Clasament
1. Oltchim 4 p (+11)
2. Viborg 4 p (+10)
3. Volgograd 0p (-7)
4. Hypo Viena 0p (-14)

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite