Râmnicu Vâlcea: Spectacol filmat de elevi la Liceul din Băile Govora

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei elevi din clasa a II-a au îngenunchiat şi s-au distrat cu un coleg mai mare, de la o clasă de a IX-a. Pedepsiţi, în recreaţie, de învăţoare pentru că se stropeau cu apă, micuţii au făcut haz de necaz şi s-au târât pe jos, fiind filmaţi de către un alt elev.

Astăzi , la Liceul Teoretic din Băile Govora, directoarea Lăcrămioara Împăratu a povestit ce s-a întâmplat cu elevii care au apărut în filmarea postată pe internet. „Filmul a fost făcut în ianuarie, dar nu ştiu când a fost postat pe You Tube. Ceea ce vă pot spune este că marţi, 16 martie, le-am cerut elevilor să şteargă filmul", a declarat Lăcrămioara Împăratu. În filmare, apar trei elevi de clasa a II-a care au fost pedepsiţi de învăţătoarea lor să stea nemişcaţi în pauză, pentru că au fost prinşi stropindu-se cu apa de la toaletă. „Cei trei elevi au fost puşi de învăţătoarea Elena Petrescu să stea lângă uşa clasei, pentru că, în recreaţii, stau numai la baie şi se joacă cu apă. Copiii s-au distrat pentru pedeapsa primită şi au făcut fel de fel de figuri, pe lângă perete, s-au întins pe jos, au ridicat mânuţele în sus, iar când au ajuns în dreptul tonomatului, în jocul lor s-a alăturat şi un elev de-a a IX-a, care îi cunoştea", adaugă Lăcrămioara Împăratu. Alt elev de clasa a IX-a a filmat scena când cei patru se distrau şi a postat-o pe You Tube.


„Nu o pot incrimina pe învăţătoare"


Inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea, Gabriela Ene, a declarat că învăţătoarea Elena Petrescu este unul dintre cele mai bune cadre didactice de la Liceul din Govora. „Nu o pot incrima pe învăţătoare şi îi acord prezumţia de nevinovăţie. Ştiu că este un cadru didactic foarte bun chiar şi copilul directoarei Liceului din Băile Govora fiinf elev în clasa Elenei Petrescu şi coleg cu cei care au apărut pe film", a spus Gabi Ene.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite