Râmnicu Vâlcea:Oltchim, derbi de antrenament pentru Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vâlcencele obligate să obţină victoria în faţa franţuzoaicelor de la Toulon
Vâlcencele obligate să obţină victoria în faţa franţuzoaicelor de la Toulon

Până la duelul cu Toulon de duminică, din etapa a 2-a a Ligii Campionilor, Oltchim va juca astăzi, de la ora 18.00, la Râmnicu Vâlcea, cu Universitatea Cluj, partidă devans din runda a 6-a de campionat.

Meciul poate fi considerat un derbi, având în vedere că ardelencele ocupă locul doi, cu un punct mai puţin decât Oltchim, însă „galacticele" îl privesc doar ca pe un antrenament.

CITEŞTE ŞI :   Liga Campionilor / Oltchim a pierdut duelul cu Randers, 23-27. Vezi filmul înfrângerii din Danemarca!

După eşecul de la Randers, Peter Kovacs şi elevele sale trebuie să aibă o cu totul altă atitudine în partidele viitoare din Liga Campionilor, lucru cerut imperativ de conducere.

Evoluţia cu Randers a afectat şi imaginea clubului. Nu vreau să dramatizez, dar ceva nu funcţionează şi trebuie să descoperim rapid ce", a spus preşedintele Ioan Gavrilescu.

Nu am primit niciun ultimatum, dar când echipa pierde antrenorul este principalul vinovat. Nu mi-e frică dacă voi fi demis. Nu ştiu de ce se face atâta caz după doar primul meci. O să ne calificăm mai departe şi spiritele o să se calmeze", crede antrenorul Kovacs.

CITEŞTE aici despre relaţia antrenorului Kovacs şi conducerea echipei

Astfel, „galacticele" nu au decât varianta unei evoluţii foarte bune astăzi cu „U" Cluj, pentru a se reabilita în faţa publicului vâlcean şi pentru a-şi intra în mână în vederea meciului de acasă cu Toulon, devenit decisiv.

La Oltchim ar putea debuta şi ultima achiziţie Melinda Geiger, în încercarea unei acomodări rapide pentru partidele viitoare din Liga Campionilor.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite