Râmnicu Vâlcea: „Jandarmul era împotriva sinuciderii. Sigur s-a împiedicat şi a căzut în fântână” (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Declaraţia aparţine fratelui subofiţerului. Există voci care susţin însă că jandarmul s-a sinucis.

Azi, medicii legişti au stabilit că jandarmul vâlcean Andrei Cismaru (37 ani) a murit prin înec în fântâna din spatele postului de poliţie din localitatea Păuşeşti Măglaşi. Când unul dintre poliţiştii postului l-a găsit pe jandarm în fântână, a chemat ajutoare. „Eu eram peste stradă, efectuam nişte lucrări şi am sărit foarte repede să-l salvez. Am fost pompier în armată, aşa că am găsit o sfoară şi ajutat de colegi am intrat în fântână şi l-am scos. Nu cred că a durat cinci minute. A venit personalul de pe Salvare, l-a resuscitat, dar fără rezultat", ne-a spus Florin Apetrei, din Albeni-Gorj.

image

Casa Jandarmului Andrei Cismaru


A cazut când a mers să-şi facă nevoile


Prin localitate umblă şi varianta sinuciderii, pe motiv că poliţiştul i-a luat cheile de la maşină ca să nu se urce băut la volan. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, cpt. Cosmin Iordache a spus: „Din primele noastre cercetări, jandarmul, care era tată a doi copii, a căzut accidental în fântână".

image

Contactat telefonic, Nicu Cismaru, fratele jandamrului, a declarat. „Jandarmul era împotriva sinuciderii. Sigur s-a împiedicat când a mers să-şi facă nevoile şi a căzut în fântână". Andrei Cismaru era cunoscut ca un om gospodar, avea o casă foarte frumoasă şi era tată a doi copii.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite