Râmnicu Vâlcea: Polonez înşelat la Drăgăşani (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Întreaga cantitate de acetat de butil a fost recuperata
Întreaga cantitate de acetat de butil a fost recuperata

Poliţiştii vâlceni au recuperat 23.000 kilograme de acetat de butil, în valoare de 27 mii de euro, după ce au fost sesizaţi de un şofer polonez care susţinea că a fost prejudiciat.

Vineri s-a prezentat la Poliţia Drăgăşani un cetăţean polonez, Janos R., care a declarat că miercuri, 13 octombrie, a fost victima unei infracţiuni de înşelăciune. Polonezul a povestit poliţiştilor că, în calitate de conducător auto al unei societăţi poloneze, a venit în Drăgăşani cu o autocisternă încărcată cu 23.210 kg acetat de butil, pe care urma să-l livreze la depozitul unei societăţi din municipiu, pe strada I.C.Brătianu.

Politistii au descoperit unde fusese depozitata marfa

„Conducătorul auto a susţinut că a fost abordat de două persoane care i-au indicat un alt loc de descărcare, tot pe strada I.C.Brătianu şi i-au aplicat pe documente o ştampilă cu impresiuni nereale. Poliţiştii au demarat imediat cercetările şi investigaţiile reuşind identificarea principalilor suspecţi, în persoana lui Eugen B., de 22 de ani, din Drăgăşani şi Mureş B., de 20 de ani, din comuna Suteşti, judeţul Vâlcea", a declarat subcomisarul Emilian Muşulete, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea. De asemenea, poliţiştii au localizat şi locul de descărcare al mărfii şi au obţinut de la Judecătoria Drăgăşani autorizaţie de perchiziţie a locului în cauză. În urma desfăşurării perchiziţiei a fost identificată întreaga cantitate de marfă depozitată într-o cisternă şi au fost ridicate probe din produs. Întreaga marfă a rămas sub paza poliţiei urmând să fie ridicată de firma păgubită. Poliţiştii vâlceni continuă cercetările faţă de cei doi suspecţi, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite