Râmnicu Vâlcea: A dat cu maşina peste poliţist să-şi salveze prietenul încătuşat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: A dat cu maşina peste poliţist să-şi salveze prietenul încătuşat
Râmnicu Vâlcea: A dat cu maşina peste poliţist să-şi salveze prietenul încătuşat

Poliţistul a fost trântit la pământ de Hyundai-ul răzvrătitului. Conflictul între echipaj şi turbulenţi a început într-un bar, unde mai mulţi tineri s-au certat între ei, fiind nevoie de intervenţia poliţiei.

Într-o cârciumă din localitatea Băile Govora a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică un scandal, motiv pentru care administratorul localului a sunat pe 112 fiind nevoie de intervenţie organelor de ordine. Gălăgioşii care păreau că au căzut la pace, au fost invitaţi a doua zi la sediul poliţiei, în seara respectivă toţi fiind bine abţiguiţi, că nu se putea vorbea cu niciunul.  Când toată lumea a plecat, în faţa Primăriei din staţiune s-au auzit iarăşi scandal. Un poliţist şi un jandarm, care erau de serviciu s-au dus să vadă ce se întâmplă. „De serviciu era ag. principal Răzvan Dinescu, de la Ordine Publică şi un jandarm mai tânăr. Printre turbulenţi se aflau Claudiu Gogoneaţă şi Ştefan Drăghici. Când au văzut echipajul au început să le zică tot felul de cuvinte jignitoare, să-i ameninţe că-i omoară, mai ales că cei doi fuseseră invitaţi să se prezinte la sediul poliţiei, iar cei doi au avut dosare penale la noi”, ne-a spus cms Paul Popescu, Şeful Poliţiei Băile Govora.

Poliţistul este internat în spital

Cel mai reclacitrant dintre ei, Gogoneaţă, a fost imobilizat şi apoi încătuşat. „În acela momente cel cu cătuşe la mâini a devenit şi mai agresiv, iar prietenul lui, Ştefan Drăghici, având maşina la 10-15 metri distanţă, un Hyundai Tucson, s-a urcat la volan şi a dat peste agentul principal Răzvan Dinescu”, ne-a spus insp. Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea. Rănit, ag. principal Răzvan Dinescu în prezent se află internat pe secţia Ortopedia a Spitalului Judeţean de Urgenţe Vâlcea. „Este îngrijorător că se petrec tot mai tot mai multe cazuri de ultraj la adresa poliţiştilor, iar de cele mai multe ori, opinia publică nu intervine de niciun fel. Mai mult decât atât, sunt revoltat că de cele mai multe ari aceşti indivizi care comit astfel de fapte vin cu armată de avocaţi, iar legea îi lasă mereu în libertate”, a spus şeful Poliţiei oraşului Băile Govora, cms. Paul Popescu.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite