Râmnicu Vâlcea:Torturile cu supereroi fac furori la aniversări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

   Părinţii caută cel mai des dulciurile în care ingredientele folosite sunt cât mai naturale. Cele mai apreciate cofetării sunt cele din centrul oraşului.

Dacă vrei ca micuţul tău să aibă parte de o zi de naştere reuşită trebuie să ai grijă şi să alegi cele mai delicioase şi mai la modă torturi. Prichindeii apreciază prăjiturile care au formă de maşinuţe sau care înfăţişează personaje din desenele animate. „Noi lucrăm numai cu produse naturale, nu folosim nicin fel de coloranţi chimici. Torturile sunt trase în parţipan şi umplute cu fructe de pădure, vişine, portocale, în funcţie de preferinţele clienţilor ”, a povestit vânzătoarea de la cofetăria din Mall. Copiii preferă prăjiurile din ciocolată aromate şi bine însiropate dar, care să aibă şi mesaje cât mai precise. „Eu mi-am dorit foarte mult ca de ziua mea să primesc un tort cu figura lui Spiderman şi mi s-a îndeplinit dorinţa. A fost delicios, iar mami mi-a promis că voi primi unul în formă de maşinuţă dacă sunt cuminte”, a spus Gabriel, un băieţel de patru anişori din Râmnicu Vâlcea.

 Torturi speciale ornate cu pelicule din gelatină

 „Primim comenzi aproape zilnice pentru copii, iar părinţii ne cer să facem torturi cu Scooby Doo, 101 Dalmaţieni, Mica Sirenă sau Albă ca Zăpada. Noi facem nişte pelicule din gelatină cu imaginea pe care clienţii şi-o doresc şi apoi, le aplicăm pe tortul respectv”, a spus Mariana Popa, una din vânzătoarele de la cofetăria situată pe strada General Magheru din Râmnicu Vâlcea. Dulciuri savuroase, în special cu fructe, se fac la cofetăria din Zona 0 a oraşului, unde clienţii pot alege torturi şi rulade cu frişcă şi vişine, cu ciocolată şi nuci, dar şi o mulţime de alte sortimente. „Am comandat prăjitui cu fructe şi nuci de aici şi am fost foarte mulţumită de ele. Tortul „Evantai”  este de asemenea, preferatul copiilor mei”, a spus Ioana Radu, una dintre clientele fidele ale patiseriilor. Preţurile pentru torturi pornesc de la 35 de lei kilogramul şi variază, în funcţie de fiecare prăjitură în parte, dar şi de gramaj.  

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite