Ramnicu-Valcea: Misterul sinuciderii italianului într-un lac din Vâlcea se adânceşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ramnicu-Valcea: Automobilul a fost găsit în apă, după două zile de căutări.
Ramnicu-Valcea: Automobilul a fost găsit în apă, după două zile de căutări.

Anchetatorii cercetează scrisorile de adio ale bărbatului care s-a aruncat cu BMW-ul într-un lac de acumulare din judeţul Vâlcea. Într-un mesaj lăsat prietenei sale la care locuia în Drăgoeşti, acesta spune că avea datorii către fosta sa soţie, italiancă, de care divorţase.

Înainte de a se scufunda în lacul de acumulare Zăvideni, de pe râul Olt, Gabrielle Paulici, de 53 de ani, (foto jos) a lăsat o hârtie iubitei sale, Elena Mitacu (51 de ani), pe care nota, în limba italiană: „Daca nu mă găseşti, caută lângă digul de la Drăgoeşti, după şcoala prietenei tale. Trebuie să le spui tuturor că am murit la Drăgoeşti”. 

Ramnicu-Valcea
Ramnicu-Valcea

Italianul a mai avut o tentativă de suicid, la sfârşitul lunii octombrie. Şi atunci a înşirat câteva rânduri iubitei sale. "Aminteşte-ţi că vreau să rămân aici, nu mă duce în Italia! Am făcut în aşa fel încât să pară un accident, ca să poţi lua banii din asigurare. Contractul este în sertar. Nu vorbi despre asta cu nimeni. Să nu ai încredere în nimeni. Ştii că Michele este foarte egoist şi încearcă să obţină maximum din orice situaţie. Ciao, amore! Întotdeauna te-am iubit numai pe tine!”, sunt cuvintele lui Gabrielle, însemnate în luna octombrie.

Ramnicu-Valcea
Ramnicu-Valcea

Amintim că italianul, care locuia cu prietena sa  în localitatea vâlceană Drăgoeşti, şi-a pus capăt zilelor a doua zi de Crăciun.

Ramnicu-Valcea

Trupul neînsufleţit a fost descoperit de pompieri, poliţişti şi scafandri pe 28 decembrie.

Ramnicu-Valcea: Autoturismul a fost scos de la 10 metri adâncime din apă.

Află mâine toate detaliile tragediei care a avut loc în Oltenia, ce spun apropiaţii bărbatului decedat şi la ce stadiu se află ancheta în acest caz din şi .

Craiova
Craiova
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite