Râmnicu Vâlcea: Tânăra care a acuzat violul nu s-a mai dus la expertiză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

    Ea a depus plângere la poliţie să-şi justifice lipsa de acasă faţă de părinţi. Bărbatul pe care-l acuză, un tânăr de 25 de ani, era o cunoştiinţă mai veche.

     O tânără din Drăgăşani, Alina P.,  de 18 ani, a sunat la Poliţia din Râmnicu Vâlcea că a fost violată. Tânăra a spus că un bărbat de 25 de ani, din Râmnicu Vâlcea a întreţinut cu forţa raporturi sexuale, obligând-o să practice şi sex oral. Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, insp. Diana Smărăndoiu, ne-a spus în această dimineaţă:  „Poliţia a făcut cercetări şi a reieşit că tânăra a plecat din data de 13 noiembrie de acasă, împreună cu alte două prietene, cu un VW Transporter condus de Vasile D., din Râmnicu Vâlcea. Ea se cunoştea cu cel care a plimbat-o cu maşina vreme de două zile şi apoi l-a reclamat că a violat-o”, a spus inspectorul. Cele două prietene au mers la alte cunoştiinţe din oraşul Râmnicu Vâlcea, iar Alina s-a distart alături de şoferul de pe VW. În plângerea depusă la Poliţia Vâlcea tânăra a sesizat că a fost violată pe malul Lacului Ostroveni.


 Lacul Ostroveni, un loc pustiu


 Deşi era aşteptată să se prezintă în această dimineaţă  la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, dr. Florian Ghiţă a menţionat că nu s-a prezentat nicio tânără care să fie examinată. „Mai mult ca sigur că a fost o alarmă falsă pentru Poliţie, iar tânăra a încercat să-şi justifie lipsa de acasă faţă de părinţi”, a spus insp. Diana Smărăndoiu. Lacul Ostroveni, de la marginea oraşului Râmnicu Vâlcea, era mai demult o zonă foarte populată. „Aici se făceau nunţi, era foarte multă animaţie. Acum este pustiu, nici măcar pescarii nu-şi mai fac veacul pe marginea bălţi”, a spus paznicul lacului care nu a vrut să-şi dea numele.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite