Râmnicu Vâlcea: O nouă repartizare a dascălilor pe posturi, Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: O nouă repartizare a dascălilor pe posturi, Revista presei locale
Râmnicu Vâlcea: O nouă repartizare a dascălilor pe posturi, Revista presei locale

În presa locală de astăzi aflaţi despre repartizarea profesorilor dar şi despre programele „after-schol” care, cu toate declaraţiile „luminoase” privind viitorul acestora, s-au dovedit simple baloane de săpun. În altă ordine de idei, vâlcenii care au grupa de sânge B, cu RH-ul negativ sunt aşteptaţi să doneze sânge.

O nouă repartizare a dascălilor pe posturi

În perioada 3-4 septembrie se vor desfăşura şedinţele de repartizare pentru soluţionarea completărilor la normă şi a detaşărilor, pentru restrângerea de activitate, nesoluţionată, a cadrelor didactice titulare a căror normă didactică a fost diminuată  ca urmare a restructurării reţelei şcolare sau a formaţiunilor de studiu, precum şi repartizarea candidaţilor prin detaşare la cerere şi suplinire. Mai multe amănunte aflaţi din Viaţa Vâlcii.

After-school-urile au rămas o promisiune

Programele after-schol, adică „şcoala după şcoală”, despre care se spunea că vor revoluţiona sistemul de învăţământ şi vor demitiza meditaţiile, nu au fost incluse în oferta instituţiilor de stat, părinţii trebuind să plătească pentru aceste servicii până la 65.000 de lei în zona privată. Amănunte interesante citiţi în Monitorul de Vâlcea.


Contrul de Transfuzii Sanguine se confruntă cu lipsa grupei B cu RH-ul negativ


Directorul centrului de Transfuzii Sanguine din Râmnicu Vîlcea, dr. Doina Cindrea, a relatat că Centrul, din cele 50 de pungi existente în stoc,  niciuna nu are grupa B, cu RH-ul negativ. Apelul făcut către populaţie este unul de suflet, mai multe amănunte putând citi în Curierul de Râmnic.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite