Râmnicu Vâlcea: Munţii din judeţ sunt promovaţi în China, „Revista presei locale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Munţii din judeţ sunt promovaţi în China, „Revista presei locale”
Râmnicu Vâlcea: Munţii din judeţ sunt promovaţi în China, „Revista presei locale”

Din ziarele locale aflăm că primăriile care au mai multe microbuze şcolare care nu se justifică vor rămâne fără ele, Inspectoratul Şcolar trecând la redistribuirea lor. În altă ordine de idei, dacă munţii Vâlcii se „văd” până-n China,salariile angajaţilor de la Oltchim se văd... în ceaţă.

Microbuzele şcolare  vor fi redistribuite

Actualul inspector şcolar, Gabriela Ene, a trecut la redistribuirea microbuzelor pentru şcolari. Acolo unde există două microbuze şi nu se justifică prezenţa acestora, unul va fi redistribuit. Mai multe amănunte citiţi în Viaţa Vâlcii.

Cauza muntelui dusă până-n China

La Conferinţa Internaţională a Muntelui, desfăşurată în China în perioada 12-16 octombrie, munţii Vâlcii sunt promovaţi în cadrul unui simpozion, de preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Vâlcea, Valentin Cismaru. Se discută despre zonele-surori montane, foarte pitoreşti, cum pot fi protejaţi munţii, Vâlcea înscriindu-se „în noua linie a turismului montan la nivel mondial”. Amănunte citiţi în Curierul de Vâlcea.

Noi conflicte socialedin cauza întârzirilor salariilor de la Oltchim?

Pentru evitarea unor eventuale conflicte sociale ce ar putea fi generate de neplata la timp a salariilor, reprezentantul guvernului în teritoriu s-a întâlnit cu liderii Sndicatului Oltchim. Amănunte legate de această întâlnire citiţi în Monitorul de Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite