Râmnicu Vâlcea: Derby-ul cu Oltchim, ultimul meci pentru Muller?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Derby-ul cu Oltchim, ultimul meci pentru Muller?
Râmnicu Vâlcea: Derby-ul cu Oltchim, ultimul meci pentru Muller?

Tehnicianul Rulmentului nu ştie care va fi viitorul formaţiei din Braşov, care se confruntă cu grave probleme financiare.

Cu toate că Rulmentul nu a venit cu gândul să câştige derby-ul cu Oltchim, Herber Muller a fost mulţumit de prestaţia echipei sale. Antrenorul s-a bucurat la fiecare gol marcat de formaţia braşoveană, fiind surprins de devotamentul elevelor sale. ”Noi nu ne-am propus să câştigăm această partidă, dar am vrut să ne vindem cu greu pielea. Nu ne-am propus vreun obiectiv în acest sezon, sperăm să rezistăm în formula în care suntem acum şi să nu mai plece vreo jucătoare. Este posibil ca acesta să fie ultimul meu meci pe banca tehnică a Rulmentului, dar nu depinde de mine”, a spus Herbert Muller, antrenorul formaţiei Rulmentul Braşov.

image



Întrebat dacă şi-au rezolvat problemele cu salariile, tehnicianul a refuzat să comenteze situaţia financiară prin care trece echipei în ultima perioadă. "Eu pot vorbi numai în ceea ce priveşte pregătirea sau jocul echipei. Despre problemele administrative nu mă pot pronunţa” a declarat Muller.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite