Râmnicu Vâlcea: Oltchim participă la un turneu în Croaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Oltchim participă la un turneu în Croaţia
Râmnicu Vâlcea: Oltchim participă la un turneu în Croaţia

Campioana României va lua parte astăzi şi mâine la Memorialul "Samaržija Joseph Lucas", un turneu organizat în Croaţia, alături de echipele Podravka Vegeta Koprivnica, Krim Mercator Ljubljana si ETO Györ.

“Galacticele” continuă în aceste zile seria de meciuri cu adversari puternici în pregătirea pentru Champions League. Fetele antrenate de Radu Voina au fost invitate le Memorialul "Samaržija Joseph Lucas", alături de alte trei echipe de top al handbalului European. Vâlcencele vor da piept astăzi, pentru a treia oară în această vară, de formaţia ETO Gyor, partidă care va începe de la ora 13.00. Alchimistele se vor întâlni apoi diseară, de la ora 19.00, cu Kim Ljublijana. Oltchim va încheia competiţia printr-un meci cu echipa organizatoare, Podravka Koprivnika, partidă care va avea loc mâine la ora 19.00.
La acest turneu nu va participa Anastasia Pidpalova, care este înca indisponibilă în urma unei operaţii de menisc, dar nici noua achiziţie a “galacticelor”, Olga Vashchuk, care este plecată în Ucraina pentru a-şi rezolva formalităţile cu viza.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite