Râmnicu Vâlcea: În oraşul lui Mitică, „Miss” e frumoasă de pică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: În oraşul lui Mitică, „Miss” e frumoasă de pică
Râmnicu Vâlcea: În oraşul lui Mitică, „Miss” e frumoasă de pică

În vremuri de criză, „bobocii” de la Grupul Şcolar „Petrache Poenaru”, din Bălceşti, s-au distrat de minune, într-o atmosferă incediară. „Miss Boboc” vrea să urmeze cariera de... poliţistă.

Liceenii de la Grupul Şcolar Petrache Poenaru spun că anul acesta au organizat cel mai tare spectacol de Miss şi Mister Boboc. Câştigătoarea titlului de „Miss Boboc”, Iulia Oacă, elevă în clasa a IX-a, l-a avut ca partener pe „Mister” Tiberiu Cătălinoiu. „Aceşti copii ştiu să se distreze frumos. Cu bani puţini, cu sposori nu foarte mulţi, elevii de la Petrache Poenaru s-au descurcat de minune”, ne-a spus prof. Costinel Teodorescu.

image



Talent cu carul

Tradiţia organizării „Balului Bobocilor” în oraşul de care este legat numele inventatorului stiloului, Petrache Poenaru, dar şi de al cunoscutului „Oracol” din fotbalul românesc, Mitică Dragomir, s-a încetăţenit după 1989 încoace. „Elevii de la Petrache Poenaru au dovedit că au imaginaţie şi talent cât cuprinde, iar concepţia organizării acestui spectacol le revine 90 la sută. „Profesorii doar ce au mai cizelat, pe ici pe colo, întreaga concepţie”, ne-a spus profesorul Nicolae Oprea. La „Balul Bobocilor” din Bălceşti, sala Casei de Cultură s-a bătut recordul de spectatori. În jur de 500 de prieteni, părinţi, colegi ai adolescenţilor artişti au urmărit... bobocii,  cu sufletul la gură.

image


Bobocii câştigători ai concursului de mister



image
image



Vreau să mă fac poliţistă, să-l urmez pe tata


Mis Boboc, Iulia Oacă, a declarat pentru Adevarul de Seară: „A fost un spectacol atât de bine realizat, că mulţi boboci, şi nu numai, au fost cu adevărat fericiţi. A fost un spectacol al maturităţii dar şi al copilăriei în care ne-am descurcat de minune. După spectacol colegii m-au felicitat pentru titlul obţinut”, a spus vedeta şcolii. Întrebată dacă vrea să devină manechin sau fotomodel, Iulia a răspuns categoric: „Nu! Vreau să mă fac poliţistă, ca tata. Că doar a ieşit la pensie şi trebuie să ducă cineva tradiţia în familie”.

image


Boboacele de la Petrache Poenaru

image


Câştigătorii concursului

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite