Râmnicu Vâlcea: Meciuri grele pentru olteni in etapa a VI-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Meciuri grele pentru olteni in etapa a VI-a
Râmnicu Vâlcea: Meciuri grele pentru olteni in etapa a VI-a

CSM Râmnicu Vâlcea, Gaz Metan CFR Craiova şi FC Drobeta joacă la victorie în etapa a VI-a din liga secundă de fotbal, programată astăzi, de la ora 11.00.

După cele trei puncte obţinute cu etapa trecută cu FC Argeş, Gaz Metan CFR Craiova va juca cu moralul ridicat în deplasare tot cu o fostă grupare din liga I, CS Otopeni. Pentru partida arbitrată de Dragoş Istrate, tehnicianul craiovenilor Jerry Gane va avea la dispoziţie aproape tot lotul, în afară de jucătorii Cătălin Niţă, Cătălin Niţu şi Daniel Oprea, care au reintrat în pregătirea normală a echipei. La egalitate de puncte cu Gaz Metan, CSM Râmnicu Vâlcea va încerca să câştige în deplasarea de la Jiul Petroşani, formaţie care nu a pierdut nici un meci în acest campionat. “Municipalii” îşi doresc să spargă ghinionul din celelalte etape ale sezonului, unde au primit gol în primele zece minute ale fiecărui meci.
Cu noul antrenor Valeriu Tiţa pe banca tehnică, FC Drobeta va evolua pe teren propriu cu formaţia Minerul Lupeni. Severinenii au remizat etapa trecută cu CSM Vâlcea şi speră să obţină prima victorie din acest sezon, dorind să scape de zona retrogradării. Partida va fi arbitrată de vâlceanul Adrian Comănescu.

Celelalte meciuri din etapa a VI-a, care vor avea loc azi, de la ora 11.00:

FC Argeş - FC Baia Mare

FCM Târgu Mureş - FC Bihor

Arieşul Turda - Fortuna Covaci

Mureşul Deva - CFR Timişoara

Universitatea Cluj - FC Silvania

UTA Arad - Dacia Mioveni

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite