Râmnicu Vâlcea: Radu Voina: “Încă nu suntem calificaţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Radu Voina: “Încă nu suntem calificaţi”
Râmnicu Vâlcea: Radu Voina: “Încă nu suntem calificaţi”

După 26-22 cu ETO Gyor, tehnicianul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea speră să termine sfârşitul de an cu o nouă victorie în Rusia.

Antrenorul “galacticelor” consideră că victoria formaţiei oltene cu Gyor le-a adus puţină linişte în clasament, însă “bătălia” pentru a ieşi din grupele Champions League nu s-a terminat. "Atât timp cât nu suntem calificaţi matematic, nu facem niciun fel de calcul. Nu putem avea siguranţa că ne-am calificat în Main Round. Toata lumea credea că meciul cu Gyor va fi uşor, pentru că le-am invins de cel puţin 2-3 ori în meciurile amicale, însă nu a fost aşa. Gyorul este o echipă puternică, care speculează fiecare greşeală pe care o faci, iar acest lucru îi aduce victorii neaşteptate” a spus Voina.

image


Tehnicianul campioanei României ştie că Oltchim se poate califica în faza următoare a Ligii Campionilor dacă va câştiga la Zvezda, însă crede că meciul din Rusia va fi foarte dificil. “Noi ne putem califica cu 8 puncte, condiţia este să învingem în Rusia, în etapa viitoare şi să facem acolo cele 8 puncte. Să fiţi siguri că mergem la Zvenigorod pentru a ne impune deşi sunt conştient că va fi greu" a menţionat antrenorul vâlcencelor.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite