Râmnicu Vâlcea: 44 de case sunt distruse la Guşoeni de transporturile de produse petroliere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: 44 de case sunt distruse la Guşoeni de transporturile de produse petroliere
Râmnicu Vâlcea: 44 de case sunt distruse la Guşoeni de transporturile de produse petroliere

  Principalele ştiri pe care le puteţi citi în ediţia tipărită a ziarului Adevarul de Seară de Râmnicu Vâlcea, de azi.

   Case distruse la Guşoeni

   Locuinţele la 44 de familii din comuna Guşoeni sunt în prezent grav afectate de utilajele Petrom care transportă produse petroliere spre sonda 4335 Mamu. Distrus e şi drumului comunal 86. Conducerea judeţului a fost informată, vineri, de reprezentanţii Petrom că societatea va reabilita drumul şi îi va despăgubi pe oameni, în perioada următoare. 

    4,4 milioane lei, suplimentar pentru buget

   Personalul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Vâlcea a făcut luna trecută 223 de controale în domeniul construcţiilor, transporturi rutiere de mărfuri, prelucrarea lemnului şi comerţ. Amenzile aplicate de inspectorii fiscali au adus venituri suplimentare la buget de 4,4 milioane lei.

    Festivalul Roadele Toamnei la Muereasca


    Asăzi în localitatea vâlceană Muereasca se desfăşoară a şasea ediţie a festivalului Roadele Toamnei. În acest context are loc şi inaugurarea Dispensarului sanitar veterinar şi al Centrului de reproducţie pentru animale. Atmosfera de petrecere va fi întreţinută de Orchestra Rapsodia vâlceană şi de Grupul Folcloric Rapsozii Oltului. 

   Numărul donatorilor este în creştere


   De la începutul anului şi până în prezent, 4.000 de vâlceni au venit la Centrul Judeţean de Transfuzii Sanguine din Râmnicu Vâlcea şi au donat sânge. Media donatorilor este de 14 persoane pe zi. Cadrele medicale fac apel la râmniceni să vină şi să doneze sânge în continuare.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite