Râmnicu Vâlcea: „Găştile de recuperatori, cu nume de animale, reactivate”, Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: „Găştile de recuperatori, cu nume de animale, reactivate”, Revista presei locale
Râmnicu Vâlcea: „Găştile de recuperatori, cu nume de animale, reactivate”, Revista presei locale

Din presa locală aflăm că, în Vâlcea, găştile de recuperatori au ieşit la suprafaţă şi fac legea după cum vor „muşchi lor”. În altă ordine de idei, încă doi copii sunt suspectaţi de gripă porcină, iar la Perişani, alesul spune că doar jumătate dintre persoanele care sunt înregistrate cu handicap, au probleme reale.

Găştile de recuperatori, cu nume de animale, reactivate

În şedinţa Colegiului prefectural de ieri, subprefectul Petre Ungureanu a atras atenţia asupra unui nou pericol care pândeşte judeţul Vâlcea. S-au reactivat grupările de recuperatori, formate din persoane cu reputaţie dubioasă, care au început să capte curaj şi să facă legea precum vor ele. „S-au reactivat găstile de foşti şi viitori arestaţi, recuperatori de credite (...) Au nume de câine, de animale, de piei roşii”, a spus suprefectul Ungureanu.Mai multe amănunte citiţi în Monitorul de Vâlcea.

Încă două suspiciuni de gripă porcină

La Secţia Boli Contagioase a Spitalului Judeţean de Urgenţe Vâlcea se află internaţi doi copii care sunt suspecţi de gripă porcină. Micuţii au vâsta între 6 şi 9 ani şi au intrat de curând în contact cu rude apropiate care lucrează în Germania. Mai multe amănunte în Viaţa Vâlcii.

Din 30 de însoţitori ai celor cu handicap, doar jumătate din cazuri, valabile

Dacă Bujoreniul este comuna aflată în capul listei în ceea ce priveşte numărul mare al pesoanelor cu handicap, care necesită şi însoţitori, primarul din Perişani, Ion Sandu, consideră că şi în comuna sa, din cei 35 de însoţitori ai persoanelor cu handicap, doar 50 % sunt cazuri valabile. Detalii aflaţi din Curierul de Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite