Râmnicu Vâlcea: Doua femei au murit dupa ce maşina cu cereale s-a răsturant peste ele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Doua femei au murit dupa ce maşina cu cereale s-a răsturant peste ele
Râmnicu Vâlcea: Doua femei au murit dupa ce maşina cu cereale s-a răsturant peste ele

Şoferul nu a mai putut controla direcţia camionul, căruia i-a „murit” motorul în rampă, maşina luând-o la vale.  Pe lângă femeile care erau pe încărcătură, a mai fost rănit şoferul şi un băieţel de nouă ani.

Gheorghe Olaru (35 ani), din Frânceşti, şoferul care a curmat, din culpă, viaţa a două femei, se află şi azi internat în spitalul din Drăgăşani, starea lui fiind stabilă. Drama în urma căreia şi-au pierdut viaţa două femei, iar un băieţel de nouă ani a fost şi el rănit, a avut loc în localitatea Suteşti. Primarul comunei, Ion Stănescu, ne-a spus în această dimineaţă: „Accidentul s-a petrecut pe un drum comunal, camionul era unul foarte vechi, iar patronul firmei care se ocupa cu transportul cerealelor îl angajase cu ziua, de ocazie, pe conducătorul auto. Deşi SMURD-ul a intervenit foarte repede, pentru cele două femei nu s-a mai putut face nimic, una dintre ele fiind chiar soţia patronului”, a spus alesul comunei.

Şoferul nu era băut la volan

Emilia Slătineanu (38 ani) şi Monica Bălteanu (36 ani), ambele din Frânceşti, au plătit cu viaţa împrudenţa de a se urca pe încărcătura de grâu şi porumb din remorca autovehicului. Ionuţ P., băieţelul de nouă ani, s-a ales cu un traumatis la umăr, iar conducătorul auto, cu lovituri la cap. „Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ”, ne-a spus inspectorul de poliţie Diana Smărăndoiu, de la Poliţia Vâlcea. Locuitorii din Suteşti au dat o mână de ajutor şi au strîâns cerealele împrăştiate pe carosabil. Tragedia ale cărei urme nu pot fi şterse constă în pierderea celor două vieţi omeneşti.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite