Râmnicu Vâlcea: Ioan Gavrilescu: „Batem la patru-cinci goluri“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Ioan Gavrilescu: „Batem la patru-cinci goluri“
Râmnicu Vâlcea: Ioan Gavrilescu: „Batem la patru-cinci goluri“

Preşedintele echipei de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea este optimist în ceea ce priveşte primul joc al "galacticelor" în Champions League.

Ioan Gavrilescu a fost nemulţumit de jocul vâlcencelor în derby-ul cu Rulmentul, adjudecat cu scorul de 31-25, dar este încrezător că echipa oltenă va face o figură bună în Spania. „După un meci slab urmează un joc bun. Am încredere că fetele noastre vor juca la capacitate maximă. Dacă ar fi să dau un pronostic, cred că vom bate la patru-cinci goluri diferenţă“, a spus Gavrilescu.
Cu toate că Itxako a câştigat campionatul Spaniei în sezonul trecut, conducătorul vâlcencelor crede că experienţa „chimistelor“ va face diferenţa în faţa debutantei în Champions League. „Au un stil de joc mai incomod, care diferă de al nostru. S-a văzut şi în meciul României cu naţioanala Spaniei, de la Campionatul European de anul trecut. Pe lângă asta, să nu uităm că Itxako este şi câştigătoarea Cupei EHF, lucru care ne pune pe gânduri. Este o echipă bună, care trebuie abordată cu maximă seriozitate, dar poate va avea trac la debutul său în Ligă“, a adăugat preşedintele CS Oltchim.

Vâlcencele, pregătite de primul meci

Plecate de joi la Bucureşti, unde au rămas peste noapte, „galacticele“ au ajuns în oraşul Estella aseară, pe la ora 17.00, peste o oră efectuând şi un ultimul antrenament oficial de dinaintea jocului. „Avem toate informatiile care ne interesează despre adversarul nostru. Meciul va fi greu, dar sperăm să debutăm cu dreptul“, a declarat tehnicianul Oltchimului, Radu Voina.

image
image
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite