Râmnicu Vâlcea: Alin Artimon: “Ne-am îndeplinit obiectivul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Alin Artimon: “Ne-am îndeplinit obiectivul”
Râmnicu Vâlcea: Alin Artimon: “Ne-am îndeplinit obiectivul”

Tehnicianul bănăţean a fost mulţumit de victoria obţinută de formaţia sa în meciul cu FC Oltchim, scor 3-1, din faza a IV-a a Cupei României.

După programul încărcat al “municipalilor” din campionat, unde au fost nevoiţi să joace din trei în trei zile, antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea a dorit să le dea o şansă fotbaliştilor care au evoluat mai puţin în acest început de sezon la meciul din Cupa disputat pe terenul concitadinei FC Oltchim. “Ne-am atins obiectivul, acela a trece mai departe în Cupă, am încercat să respectăm competiţia. Din punctul meu de vedere, a fost un antrenament mai lung decât ne-am aşteptat, rămâne ca jucătorii să revină la antrenamentul normal care îl are echipa” a declarat Alin Artimon.
După acest rezultat, CSM Râmnicu Vâlcea va juca în faza următoare a competiţiei împotriva formaţiei Dacia Mioveni, echipă pe care o va întâlni şi duminică în etapa a patra a sezonului. “Cel mai important meci este cel din campionat. Trebuie să recuperăm foarte repede la partea fizică, am avut o perioadă mai încărcată cu jocuri de miercuri şi sâmbătă. Este important în acelaşi timp o victorie, şi sper să o obţinem. Dacia Mioveni este o echipă care creşte de la joc la joc” a menţionat tehnicianul grupării din Zăvoi.
La această partidă a evoluat şi noua achiziţie a vâlcenilor, Ionuţ Dobroiu, împrumutat de la Rapid Bucureşti, care va juca în Zăvoi până în iarnă.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite