Râmnicu Vâlcea: Alice va sta opt luni pe tuşă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Alice va sta opt luni pe tuşă!
Râmnicu Vâlcea: Alice va sta opt luni pe tuşă!

Una din cele mai bune handbaliste ale României s.a accidentat în urma meciului Oltchim – Zvezda, câştigat de vâlcence cu 31-27.

Extrema formaţiei Oltchim Râmnicu Vâlcea şi componentă a naţionalei de handbal feminin, Valentina Ardean Elisei, a suferit o ruptură de ligamente încrucişate şi va lipsi de la al doilea Campionat Mondial din viaţa ei. După CM din 2007, unde a fost diagnosticată cu fractură de stres, Alice a revenit în forţă, fapt ce l-a determinat pe fostul tehnician al echipei vâlcene, Gheorghe Tadici, să spună: “Revenirea Valentinei Elisei este cel mai mare transfer făcut de Oltchim în acest sezon”. Ghinionul a urmărit-o şi în acest an, la meciul cu Zvezda, din grupele Champions League. După ce a marcat golul 100 în Liga Campionilor, Ardean a ieşit plângând de pe teren, sub aplauzele celor 2000 de spectatori prezenţi la meci. Alice a urmărit restul meciului de pe bancă şi la final a făcut turul de onoare alături de colegele sale, după care a intrat la vestiare, în aşteptarea unei veşti cutremurătoare: va sta pe tuşă cel puţin opt luni!

image



După examenul medical efectuat la Râmnicu Vâlcea, Valentina a venit azi la Bucureşti, pentru a mai face un RMN la spitalul din Floreasca. Dacă rezultatul este acelaşi, atunci va merge la o clinică din Belgia, pentru a se opera la medicul Marc Martens, doctor care i-a operat şi pe fotbaliştii Bratu, Zicu, Pulhac şi Lobonţ. ”Este o mare pierdere pentru Oltchim, dar şi pentru echipa naţională. Sperăm că diagnosticul să nu fie aşa grav şi că va reveni cât mai repede pe teren” a spus antrenorul Oltchimului, Radu Voina.

image
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite