Râmnicu Vâlcea: „Cardurile Raiffeisen nu pot fi folosite câteva ore pe 9, 15 şi 16 noiembrie” - Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: „Cardurile Raiffeisen nu pot fi folosite câteva ore pe 9, 15 şi 16 noiembrie” - Revista presei locale
Râmnicu Vâlcea: „Cardurile Raiffeisen nu pot fi folosite câteva ore pe 9, 15 şi 16 noiembrie” - Revista presei locale

Din ziarele locale aflăm că posesorii de carduri Raiffeisen nu trebuie să se panicheze dacă timp de câteva ore nu-şi pot folosi cardurile. În altă ordine de idei, pe site-ul Minsiterului Educaţiei au apărut modele de subiecte pentru bacalaureat, că o alunecare de teren a lăsat izolate două sate din Vlădeşti, iar în timp ce 652 de vâlceni au fost muşcaţi de câini, alţi 500 au vrut să plece la muncă, în străinătate.

Cardurile Raiffeisen nu pot fi folosite timp de câteva ore în zilele de 9, 15 şi 16 noiembrie

În zilele de 8, 9 şi 16 noiembrie se vor efectua lucrări de întreţinere la sistemele informatice, motiv pentru care sistemul de carduri şi cel de internet banking vor fi afectate în anumite intervale orare. Amănunte în Curierul de Râmnic.

652 de vâlceni muşcaţi de câini

De la începutul anului şi până în prezent la secţia de Boli Contagioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţe Vâlcea s-au prezentat 652 de vâlceni muşcaţi de câini. Mai multe amănunte aflaţi din Viaţa Vâlcii.

Peste 500 de vâlceni solicită anual locuri de muncă peste hotare

Peste 400 de vâlceni au solicitat amănunte  despre locurile de muncă din Uniunea Europeană Numai 150 dintre ei şi-au depus însă şi CV-urile. Tot ce se ştie este faptul că 27 şi-au găsit, sigur, locuri de muncă, în agricultură, legislaţia română neobligându-i să anunţe angajarea la un job în străinătate. Mai multe amănunte în Monitorul de Vâlcea.

Modele de subiecte pentru examenul de bacalaureat 2010

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat pe site-ul http://subiecte2010.edu.ro modele de subiecte pentru probele scrise şi de certificare a competenţelor lingvistice. Detalii aflaţi în Curierul de Vâlcea.

O alunecare de teren reactivată a izolat două sate la Vlădeşti

O alunecare de teren pe o suprafaţă de 50 de metri s-a reactivat în zona de acces către satele Pleaşa şi Fundătura, făcând impozibil traficul autovehiculelor şi vehiculelor cu tracţiune animală către cele două localităţi. Amănunte în săptămânalul Impact Real.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite