Un primar din Vâlcea vrea prostituţie legalizată pentru că damele datorează amenzi cât 20 la sută din bugetul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Niciuna dintre fete nu a ajuns să fie condamnată în instanţele de judecată. Primarul Brezoiului vrea să fie legalizată prostituţia. Amezile date acestora şi neîncasate la bugetul local se ridică la 200.000 lei, reprezentând 20 % din taxele necolectate.

Prostituatele de pe Valea Oltului au lăsat descoperit bugetul Primăriei Brezoi cu 20 la sută. Primarul localităţii, Robert Schell, ne-a spus: „Numai în anul 2010 aveam de încasat din amenzi date prostituatelor 200.000 de lei. Pentru că aceşti bani nu-i vom primi niciodată, eu sunt de acord cu legalizarea prostituţiei şi astfel prostituatele să devină plătitoare de taxe şi impozite". Cele mai multe prostituate care s-au stabilit în „Capitala Nordului" cum mai este numit Brezoiul, au venit aduse de gruparea autointitulată „Peşti tatuaţi" din Orşova, care a fost anihilată de poliţie. Şeful Poliţiei Brezoi, cms. şef Constantin Volintiru ne-a spus: „În Brezoi mai avem şase prostituate pe care noi le avem în vizor. Acestea îşi fac veacul în parcările de pe Valea Oltului. Toate au fost găsite ieri noapte (joi, n.r.) în timp ce atrăgeau cetăţeni pentru întreţinerea de raporturi sexuale. Una dintre ele, Niculina B. (40 ani) a fost prinsă în flagrant în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu un şofer român, în cabina tirului. Au fost amendate cu 3.500 lei".


Nicio prostituată condamnată


  Prim Procurorul Parchetului Brezoi, Lucian Marinescu, ne-a spus: „Nicio prostituată nu a ajuns să fie condamnată în instanţă. Ele fie primesc amenzi contravenţionale de la Poliţie, fie dacă nu sunt la prima abatere li se întocmesc dosare penale şi ajung să fie amendate administrativ de procuror". Femeia prinsă în flagrant e decana de vârstă a prostituatelor din Brezoi, este căsătorită şi este mama a 12 copii (două naşteri fiind gemelare), majoritatea însă daţi în plasament.


Valea Oltului „alimentată" cu prostituate în tranzit


Pe lângă prostituatele din Brezoi, Valea Oltului mai este „alimentată" şi de alte două „fete de noapte" din oraşul Călimăneşti. Oferta prostituţiei este însă întreţinută şi de prostituatele aflate în tranzit. Acestea vin din alte judeţe însoţind şoferi de tir până în pacările de pe Valea Oltului şi pleacă apoi cu alţi parteneri.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite