Râmnicu Vâlcea: Prostituatele şi hoţii de maşini în plasa poliţiştilor, „Revista presei locale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Prostituatele şi hoţii de maşini în plasa poliţiştilor,  „Revista presei locale”
Râmnicu Vâlcea: Prostituatele şi hoţii de maşini în plasa poliţiştilor, „Revista presei locale”

Din ziarele locale aflăm că la sfârşitul săptămânii poliţiştii şi jandarmi au dat iama în prostituate şi hoţi de maşini, că există multe şcoli care nu îşi primesc laptele şi cornul şi că 31.000 de vâlceni sunt pensionaţi pe caz de boală.

Hoţi de maşini şi prostituate au căzut în plasa poliţiştilor

În week-endul abia încheiat, acţiunile realizate de poliţişti şi jandarmi în tot judeţul au scos la iveală o „floră” extrem de diversificată: de la hoţi de maşini, la prostituate, la conducători auto fără permis. Amănunte citiţi în Viaţa Vâlcii.

Inspectorii DSP verifică unităţile de învăţământ

Din cele 28 de localităţi, printre care şi Râmnicu Vâlcea, verificare de inspectorii sanitari ai Direcţiei de Sănătate Publică, nu în toate se distribuiau laptele şi cornul. În mediul rural nu există reţea de apă curentă potabilă. Ce au mai găsit inspectorii DSV puteţi afla din Monitorul de Vâlcea.
 
31.000 de vâlceni pensionaţi pe caz de boală

Casa de Pensii are în evidenţă 127.000 de vâlceni, dintre care 31.000 sunt pensionaţi pe caz de boală. Casa de Pensii plăteşte lunar până la 800 de miliarde lei vechi, statisticile arătând că un salariat susţine 1,2 pensionari. Vâlcea este pe locul trei în ceea ce priveşte numărul vâlcenilor pasionaţi pentru invaliditate. Citiţi mai multe detalii în Curierul de Râmnic.  

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite