Râmnicu Vâlcea: Proiectele lui Gutău, continuate de Rădulescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romeo Rădulescu (centru)
Romeo Rădulescu (centru)

Investiţiile vor merge mai departe, promite interimarul. La primărie nu a ajuns încă nici o hârtie care să anunţe încetarea mandatului pentru Gutău.

Investiţiile şi proiectele derulate de către primăria din Râmnicu Vâlcea vor fi continuate în acelaşi ritm, promite Romeo Rădulescu, viceprimarul desemnat să preia atribuţiile lui Gutău. Rădulescu a fost numit primar interimar ieri după amiază, după ce consilierii locali s-au reunit într-o şedinţă extraordinară convocată special pentru a rezolva problema lipsei unui şef al administraţiei la Râmnic. Votul a fost secret, dar toţi cei 16 aleşi locali prezenţi la şedinţă au bifat varianta Rădulescu în detrimentul celuilalt viceprimar Eusebiu Veţeleanu. „Eu vreau să le mulţumesc colegilor din consiliu pentru încrederea acordată. Voi continua pe aceeaşi linie, iar toate investiţiile şi proiectele vor continua ca şi până acum. Este o perioadă dificilă care trebuie depăşită printr-un efort comun al tuturor", spune Romeo Rădulescu.


Devizele aşteaptă semătura interimarului


Încă din primele zile ale anului Gutău a demarat o serie de proiecte, în mare parte finanţate cu fonduri europene. Desemnarea unei persoane cu drept de semnătură este crucială în acest sens. Rădulescu va trebui să îşi pună semnătura pe actele de reabilitare a pieţei centrale dar şi să continue lucrările de lărgire la pasajul Hervil din zona nord a Oraşului. Un proiect de anvergură început în această toamnă de către administraţia din Râmnic este modernizarea celui mai mare bulevard din Râmnic, calea lui Traian. Aici specialiştii spun că lucrările sunt doar la jumătate. S-au refăcut trotuarele, iar sistemul NETCITY a fost deja implementat. Urmează, conform proiectului repararea asfaltului pe toţi cei patru kilometri ai străzii. Primăria mai are de finalizat şi dat în folosinţă Căminul de Bătrâni din cartierul Ostroveni, despre care primarul Gutău a declarat în urmă cu o săptămână că îl va da spre administrare Arhiepiscopiei Râmnicului.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite