Râmnicu Vâlcea: Prinşi fără permis la volan - Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au acţionat pe toate şoselele
Poliţiştii au acţionat pe toate şoselele

Doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinşi conducând fără permis. Autorul unei tâlhării a fost arestat în această dimineaţă, iar o familie a anunţat dispariţia fiicei după trei ani de când a plecat de acasă. La bobotează sute de poliţişti asigură liniştea publică. Pincipalele ştiri de azi ce pot fi citite şi în ediţia tipărită a adevărului de seară


Prinşi fără permis la volan

Doi bărbaţi au fost găsiţi de către poliţişti la volan fără a avea permis de conducere, în urma unei acţiuni ce a cuprins întreg judeţul. Victor Covaci, de doar 19 ani din Jiblea Veche a fost găsit de către poliţiştii de la rutieră conducând un Audi fără a avea permis de conducere. Tot fără carnet a fost găsit şi Iulian Macarie, de 32 de ani, de la Horezu, omul având autorizaţia de conducere expirată. Ambii au dosare penale şi riscă amenzi usturătoare.


În arest pentru tâlhărie

Liviu Constantin, de 19 ani, din Râmnicu Vâlcea a fost arestat în această dimineaţă pentru 29 de zile după ce în urmă cu o săptămână a comis o tâlhărie la un magazin alimentar. Vânzătoarea de la magazin a fost ameninţată şi bruscată, tânărul reuşind să plece din unitate cu sertarul casei de marcat în care se aflau 1000 de lei. Autorul a fost depistat, ieri, prin examinări în banca de date a sistemului AFIS, folosit de către poliţişti.


Dată dispărută după trei ani

Familia unei tinere din Râmnicu Vâlcea a anunţat azi poliţia despre dispariţia fiicei ce s-a petrecut în urmă cu trei ani. Andreea Andreea, ce acum are 21 de ani, a plecat în anul 2007 la Braşov pentru a-şi recupera unele obiecte de la gazda unde locuise. De atunci familia nu mai ştie nimic de ea, dar au aştepat trei ani pentru a sesiza dispariţia ei oamenilor legii. Poliţiştii spun că tânăra a fost dată în urmărire internaţională şi că se încearcă găsirea ei.


Sute de poliţişti de Bobotează

Peste 120 de poliţişti şi 50 de jandarmi au fost prezenţi în această dimineaţă în apropierea bisericilor din Râmnicu Vâlcea, dar şi din Drăgăşani, Horezu, Băile Govora şi Mănăstirile Cozia şi Bistriţa, cu misiunea de a asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică. Oamenii legii au avut ca principal obiectiv buna desfăşurare a slujbelor oficiate cu ocazia marii sărbători religioase a Bobotezei, iar cei vizaţi de către poliţişti au fost hoţii din buzunare.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite