Râmnicu Vâlcea: Primarul Gutău s-a predat poliţiştilor aseară la 23.40

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircia Gutau a fost condamnat la trei ani de închisoare
Mircia Gutau a fost condamnat la trei ani de închisoare

Mircia Gutău este în acest moment în arestul IPJ. Primarul se deplasa aseară spre Suceava de unde s-a întors la cererea poliţiştilor vâlceni.

Mircia Gutău s-a predat în această  poliţiştilor din Vâlcea după ce a fost anunţat că există un mandat de arestare emis pe numele său. "Mircia Gutău era în drum spre Suceava, unde trebuia să ajungă la înmormântarea fratelui său. I s-a explicat la telefon că nu poate să se ducă acolo, pentru că are un mandat de arestare, a înţeles şi a venit singur aici. Domnul Dicu a fost şi el cooperant, nu au fost probleme. În acest moment se află amândoi în arestul IPJ Vâlcea", a declarat Gabriel Ciobotoiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea. 

"L-am sunat pentru că nu l-am găsit la domiciliu. I-am spus că are un mandat de arestare pe numele său. Aseară la 23.40 s-a prezentat singur la IPJ. Dicu a fost ridicat de acasă de către poliţiştii de la urmăriri penale", Gabriel Ciobotoiu

Potrivit oficialilor poliţiei primarul urmează  a fi transferat la penitenciarul Colibaşi după îndeplinirea unor formalităţi. Nu se ştie cât timp primarul va rămâne în arestul IPJ.

Gutău a depus o cerere de amânare a executării pedepsei pentru a putea participa la înmormântarea fratelui său.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite