Râmnicu Vâlcea: Primăria vrea pistă pentru motociclişti la Malul Alb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Obiectivul ar urma să fie amplasat în vecinătatea viitoarei Săli Polivalente. În plină criză administraţia promite o investiţie dedicată pasionaţilor de sporturi cu motor. Proiectul este în studiu.

Edilii din Râmnicu Vâlcea vor să construiască în zona Malul Alb a cartierului Goranu o pistă pentru motociclişti. Investiţia ar urma să fie amplasată în vecinătatea Sălii Polivalente cu 6000 de locuri, promisă de actuala administraţie Rădulescu în primăvară. "În zonă este un teren accidentat dar care se pretează pentru o pistă de motociclişti. Avem în studiu un proiect prin care să amenajăm acest teren ce poate fi folosit atât de motociclişti cât şi de către cei care au ATV-uri", a declarat primarul Romeo Rădulescu. Edilul-şef menţionează că deocamdată nu s-a făcut o evaluare a costurilor, dar că primăria intenţionează să realizeze investiţia deoarece sunt mulţi pasionaţi de sporturi cu motor în Vâlcea. Declaraţiile primarului vin după ce în weekend a avut loc o reuniune a motocicliştilor din Râmnic la care au participat şi autorităţile locale. Edi Arsene, proprietar de motocicletă şi pasionat al sportului spune că ideea lansată de primărie este foarte bună cu condiţia să fie şi pusă în practică. "Ar fi o locaţie excelentă, foarte aproape de oraş, nu am deranja pe nimeni acolo. De altfel în weekend Malul Alb este impânzit de motociclişti şi ATV-işti, chiar dacă deocamdată nu e nimic amenajat acolo. Sper că toate aceste promisiuni să nu rămână doar la stadiul de primisiuni", spune Arsene.

Campioni la proiecte fanteziste

La Râmnicu Vâlcea administraţia locală nu se dă în lături de la propunerile greu de realizat nici măcăr pe timp de criză. Pe lângă pista pentru motociclişti, administraţia locală a aprobat recent construirea unei Săli Polivalente de 6000 de locuri tot în zona cartierului Goranu. Cu toate că nu s-au făcut studiile de cost, investiţia ar scoate din buzunarele râmnicenilor câteva milioane bune de euro dacă ar fi pusă în practică. Tot în categoria ideilor fanteziste este şi grădina suspendată peste râul Olăneşti, refuzată la finanţare de Uniunea Europeană în această vără.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite