Râmnicu Vâlcea: Primăria rade maşinile scoase la vânzare pe spaţiile publice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locatarii se plâng că locurile de parcare sunt ocupate de autoturisme scoase la vânzare. Primăria va începe cu zona Hermes din cartierul Ostroveni şi avertizează că amenzile vor fi mari pentru vânzătorii de maşini de ocazie.

Zeci de plângeri au fost înaintate către primăria din Râmnicu Vâlcea de către locatarii din zona Ostroveni legate de maşinile scoase la vânzare în parcările din faţa blocurilor. "În urma sesizărilor celor prezenţi la audienţele cu primarul Râmnicului s-a dispus verificarea zonei Hermes din cartierul Ostroveni. Acolo oamenii s-au plâns de faptul că parcările au fost ocupate de cei care îşi vindeau maşinile", a spus Daniel Ionescu, purtătorul de cuvânt al primăriei din Râmnicu Vâlcea. El mai afirmă că, în prezent, există o Hotărâre de Consiliu Local prin care se interzice expunerea spre vânzare a maşinilor pe spaţiile publice. Autorităţile locale afirmă că inspectorii primăriei vor pleca pe teren şi în celelalte cartiere ale oraşului.


21 de avertismente


Poliţiştii comunitari au aplicat deja 21 de avertismente scrise proprietarilor de autoturisme scoase la vânzare pe spaţiul public. Pentru a nu transforma parcările râmnicului în târguri auto ad-hoc, autorităţile locale au de gând să aplice şi amenzi contravenienţilor, sancţiuni ce pot ajunge şi la 1000 de lei. În Râmnicu Vâlcea există deja un târg auto de săptămână unde cei interesaţi îşi pot duce maşinile.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite